Giriş Kayıt
Peter Nashel

Peter Nashel


Müzisyen, Müzisyen

Peter Nashel, müzisyen, müzisyen.

Ben, Tonya (2017), Lie to Me (2009), Marco Polo (2014), Veba (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pete Nashel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Müzik    
2022 Dram Müzik 7.5 5,961
2022 Biyografi Müzik 6.5 810
2021 Aksiyon Müzik 5.8 12,394
2021 Belgesel Müzik    
2020 Belgesel Müzik 7.7 1,841
2020 Belgesel Müzik    

Kitap Kulübü
2018 Komedi Müzik 6.1 32,703
2018 Dram Müzik 5.9 469

Ben, Tonya
2017 Biyografi Müzik 7.5 244,875
2016 Bilim-Kurgu Müzik 7.2 5,646
2015 Komedi Müzik 7.8 25,530
2014 Macera Müzik 8.0 79,348

Kızım İçin
2014 Dram Müzik
Müzik
6.9 2,514
2013 Dram Müzik 6.2 7,151
2013 Komedi Müzik 5.3 303
2013 Dram Müzik 5.7 459
2012 Suç Müzik 6.5 1,582
2011 Belgesel Müzik 7.5 361

Kazananlar Kulübü
2011 Komedi Müzik 7.1 55,393

Ekonomanyak
2010 Belgesel Müzik 6.3 7,759
2010 Belgesel Müzik
Müzik
7.3 2,602
2010 Suç Müzik 7.9 11,145

Veba
2009 Dram Müzik
Müzik
6.0 49,827
2009 Suç Müzik 8.0 128,749
2008 Suç Müzik 7.5 10,774

Şüphe
2008 Dram Müzik
Müzik
5.7 6,686

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Müzik 6.2 48,115
2007 Belgesel Müzik 8.2 8,657
2007 Dram Müzik 7.2 12,260

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Müzik 5.6 17,512

Gecenin Sesi
2006 Suç Müzik
Müzik
5.9 16,072

Umut Mevsimi
2005 Dram Müzik 5.5 7,253

Putları Kıranlar
2005 Belgesel Müzik
Müzik
7.7 221
2002 Belgesel Müzik 7.6 2,097

Dipsiz
2001 Suç Müzik 6.5 12,051

Vurgun
2001 Aksiyon 6.5 39,203
1998 Komedi Müzik 5.8 3,596
1996 Dram Çeşitli 6.5 1,713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film