Giriş Kayıt
Clarence Nash

Clarence Nash (80)


Oyuncu, Senarist

Clarence Charles Nash, 07 Aralık 1904 Watonga, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Der Fuehrer's Face (1942), Disneyland (1954), Üç Kafadar (1944), Saludos Amigos (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

Clarence Nash, 20 Şubat 1985 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Clarence Charles Nash
Doğum Tarihi: 07 Aralık 1904
Ölüm Tarihi: 20 Şubat 1985
Doğum Yeri: Watonga, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: C.C. Nash | Clarence 'Ducky' Nash | Ducky Nash
Takma İsmi: Ducky
Burcu: Yay
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Animasyon Oyuncu 6.6 3,856

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Oyuncu 7.7 218,672
1983 79 Animasyon Oyuncu 8.0 15,435

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 77 Animasyon Oyuncu 7.2 102,797

101 Dalmaçyalı
1961 57 Animasyon Oyuncu 7.3 183,624
1959 55 Animasyon Oyuncu 7.8 2,477
1956 52 Aile Oyuncu 7.1 732
1954 50 Aile Oyuncu 6.8 806
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,313
1954 50 Aile Oyuncu 6.9 970
1954 50 Animasyon Oyuncu 7.0 497

Harikalar Sirki
1952 48 Dram Oyuncu 6.5 16,176
1952 48 Animasyon Oyuncu 7.5 3,494
1951 47 Animasyon Oyuncu 6.8 416
1948 44 Animasyon Oyuncu 6.7 1,691
1948 44 Animasyon Oyuncu 7.1 522
1947 43 Animasyon Oyuncu 6.4 9,532
1947 43 Animasyon Oyuncu 7.6 4,172
1946 42 Animasyon Oyuncu 6.9 15,368

Üç Kafadar
1944 40 Animasyon Oyuncu 6.3 15,719
1944 40 Aile Oyuncu 6.6 781
1943 39 Komedi Oyuncu 7.3 937
1943 39 Aile Oyuncu 6.3 559
1943 39 Animasyon Oyuncu 6.8 568
1943 39 Animasyon Oyuncu 6.9 599
1943 39 Animasyon Oyuncu 5.3 618
1942 38 Animasyon Oyuncu 7.3 155,193
1942 38 Aile Oyuncu 7.5 4,659
1942 38 Animasyon Oyuncu 6.7 622
1942 38 Animasyon Oyuncu 7.1 729
1942 38 Animasyon Oyuncu 6.0 8,027
1942 38 Aile Oyuncu 6.7 836
1942 38 Belgesel Oyuncu 5.6 443
1942 38 Animasyon Oyuncu 4.9 335
1942 38 Animasyon Oyuncu 5.4 352
1941 37 Aile Oyuncu 6.7 656
1941 37 Animasyon Oyuncu 6.7 3,865

Pinokyo
1940 36 Animasyon Oyuncu 7.5 161,199

Bekar Anne
1939 35 Komedi Oyuncu 7.5 4,661
1938 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.3 642
1937 33 Komedi Oyuncu 7.5 3,413
1937 33 Animasyon Oyuncu 7.8 4,907
1937 33 Animasyon Oyuncu 7.4 2,960
1936 32 Animasyon Oyuncu 7.0 803
1935 31 Animasyon Oyuncu 7.2 1,879
1935 31 Animasyon Oyuncu 7.8 3,987
1934 30 Animasyon Oyuncu 6.9 2,576
1934 30 Komedi Oyuncu 7.0 1,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film