Giriş Kayıt
Daisuke Namikawa

Daisuke Namikawa (46)


Oyuncu

Daisuke Namikawa, 02 Nisan 1976 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (2010), Perusona 4 (2008), Fate/Zero (2011), Nakitai watashi wa neko wo kaburu (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1976
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu 6.7 69
2021 Animasyon Oyuncu 8.6 1,460
2020 Animasyon Oyuncu 9.4 43
2020 44 Animasyon Oyuncu 6.7 9,723
2020 Animasyon Oyuncu 7.3 238
2020 44 Animasyon Oyuncu 8.5 4,886
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 354
2019 43 Animasyon Oyuncu 7.0 991
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 16
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 107,562
2018 42 Animasyon Oyuncu 7.1 840
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 3,116
2017 Animasyon Oyuncu 8.3 25,130
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 1,146
2017 Oyuncu 7.6 343
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 5,270
2016 40 Animasyon Oyuncu 7.2 1,252
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 2,827
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 39 Animasyon Oyuncu 7.8 11,016
2015 Animasyon Oyuncu 8.7 163,501
2015 39 Animasyon Oyuncu 7.2 1,774
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 6,215
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 1,862
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 579
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,791
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 38 Animasyon Oyuncu 5.4 4,465
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 314
2014 38 Animasyon Oyuncu 6.8 911
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 226
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 903
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 40,057
2013 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,462
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 8
2013 37 Animasyon Oyuncu 6.4 1,015
2013 37 Animasyon Oyuncu 5.7 1,539
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 287
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 823
2013 37 Animasyon Oyuncu 6.6 2,805
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 236
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 3,354
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 2,450
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 817
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 262
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 333
2012 Fantastik Oyuncu 7.8 95
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 2,549
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 125
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 922
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 452
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 104,445
2011 35 Animasyon Oyuncu 6.8 191
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 13,515
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 3,289
2010 Animasyon Oyuncu 5.9 29
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 575
2010 Animasyon Oyuncu 6.5 77
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73
2010 34 Animasyon Oyuncu 7.7 1,451
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 1,167
2009 33 Animasyon Oyuncu 6.8 197
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,913
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 25,411
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 4,241
2009 Animasyon Oyuncu 7.4 248
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 235
2009 33 Animasyon Oyuncu 7.1 27
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 568
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 1,356
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 224
2009 Animasyon Oyuncu 8.8 2,703
2008 32 Animasyon Oyuncu 7.0 301
2008 Aksiyon Oyuncu 9.2 1,166
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 313
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 4,591
2008 Animasyon Oyuncu 6.2 78
2007 31 Animasyon Oyuncu 7.8 273
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 2,471
2007 Animasyon Oyuncu 6.5 146
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 291
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.8 271
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 434
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 115
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 15,748
2006 Animasyon Oyuncu 6.1 320
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,531
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 443
2006 30 Animasyon Oyuncu 6.7 725
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 1,317
2006 30 Animasyon Oyuncu 7.8 11
2006 Animasyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,806
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 12,145
2005 29 Animasyon Oyuncu 7.2 1,574
2005 29 Animasyon Oyuncu 6.6 259
2005 29 Animasyon Oyuncu 6.8 4,837
2005 Fantastik Oyuncu 8.2 62
2005 29 Dram Oyuncu 5.9 192
2005 Animasyon Oyuncu 8.3 2,489
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 834
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 58,372
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 8,105
2003 Animasyon Oyuncu 6.7 411
2003 Animasyon Oyuncu 5.9 1,211
2003 Animasyon Oyuncu 6.4 587
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 105,790
2000 Oyuncu 8.2 3,235

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 129,990
1999 Animasyon Oyuncu 5.4 171
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1991 15 Animasyon Oyuncu 6.8 2,637
1989 Animasyon Oyuncu 8.0 1,322
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023