Giriş Kayıt
Daiki Nakamura

Daiki Nakamura (61)


Oyuncu

Daiki Nakamura, 25 Aralık 1962 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds (2011), Hellsing Ultimate (2006), Hellsing Ultimate (2006), Hellsing Ultimate (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1962
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 60 Animasyon Oyuncu 6.7 17,904
2021 Animasyon Oyuncu 7.2 606
2020 58 Animasyon Oyuncu 6.4 7,000
2020 58 Animasyon Oyuncu 8.5 4,886
2019 Animasyon Oyuncu 7.4 185
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 617
2018 Oyuncu 5.4 960
2017 55 Animasyon Oyuncu 7.6 1,548
2017 55 Animasyon Oyuncu 7.4 3,650
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 2,654
2016 Animasyon Oyuncu 7.3 3,238
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 9,013
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 294
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 30,413
2013 51 Animasyon Oyuncu 6.4 481
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 524,951
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 721
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 4,788
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 557
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 14,873
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 410
2011 49 Aksiyon Oyuncu 6.7 163
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 953
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 187
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 15,629
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 572
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 2,761
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 711
2010 48 Animasyon Oyuncu 6.7 1,755
2009 47 Animasyon Oyuncu 6.6 1,596
2009 47 Animasyon Oyuncu 7.5 1,680
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 135
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 239
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 788
2008 46 Animasyon Oyuncu 6.7 1,581
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 531
2008 46 Animasyon Oyuncu 7.9 2,117
2008 46 Animasyon Oyuncu 7.1 1,809
2007 45 Animasyon Oyuncu 7.1 2,074
2007 Animasyon Oyuncu 6.1 161
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 63
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 173,091
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 81,200
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 18,122
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Aksiyon Oyuncu 6.8 947
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 6,535
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 26,983
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 15,465
2005 43 Animasyon Oyuncu 6.6 271
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 37,220
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 2,742
2003 Animasyon Oyuncu 6.3 343
2003 41 Animasyon Oyuncu 6.1 215
2003 41 Animasyon Oyuncu 7.1 2,406
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 129,474
2002 Animasyon Oyuncu 6.7 2,924
2002 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,247
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 1,773
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 359
2001 Aksiyon Oyuncu 7.7 18,415
2000 Animasyon Oyuncu 6.5 174
2000 38 Animasyon Oyuncu 7.0 345
2000 38 Macera Oyuncu 6.6 3,829
1999 Animasyon Oyuncu 9.0 241,676
1999 37 Animasyon Oyuncu 6.6 52
1998 Aksiyon Oyuncu 7.1 917
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 17,467
1996 34 Animasyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 8.2 451
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 4,517
1995 Animasyon Oyuncu 6.8 333

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 32 Animasyon Oyuncu 7.2 9,970
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 2,891
1988 Macera Oyuncu 7.3 199

Legend of the Galactic Heroes
1988 Animasyon Oyuncu 9.0 4,867
1986 Aksiyon Oyuncu 8.0 211
1985 Animasyon Oyuncu 8.3 211
1985 23 Gerilim Oyuncu 5.1 181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film