Giriş Kayıt
Takashi Nagasako

Takashi Nagasako (60)


Oyuncu

Takashi Nagasako, 24 Şubat 1964 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Zeruda no densetsu: Toki no okarina (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1964
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Takashi Nagasaki | Takeshi Nagasako | Nagasako Tak
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 300
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 3,595
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 34,222
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 3,501
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 544
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 19,430
2009 45 Animasyon Oyuncu 5.7 32
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,775
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 316
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,581
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 168,023
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 11,587
2006 Animasyon Oyuncu 6.0 52
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 15,143
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 68,867
2003 39 Animasyon Oyuncu 5.7 117

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20

Kovboy Bebop
2001 37 Animasyon Oyuncu 7.8 53,075
2000 36 Animasyon Oyuncu 7.5 3,037
2000 Animasyon Oyuncu 7.5 1,447
2000 Aksiyon Oyuncu 8.3 870
1999 Animasyon Oyuncu 9.0 233,864
1999 Animasyon Oyuncu 7.6 19
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 24,146
1998 34 Animasyon Oyuncu 7.0 176
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 724

Mükemmel Mavi
1997 33 Animasyon Oyuncu 8.0 94,964
1997 33 Animasyon Oyuncu 5.2 2,506

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 15,241

Memories
1995 31 Animasyon Oyuncu 7.5 21,341
1995 Animasyon Oyuncu 7.5 2,381
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024