Giriş Kayıt
Tadeusz Myszorek

Tadeusz Myszorek


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Tadeusz Myszorek, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 92
1970 Komedi Sanat Bölümü 8.0 2,374
1970 Yapım Tasarımcısı 6.3 47
1967 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 578

Zaragoza'da Bulunmuş El Yazması
1965 Macera Yapım Tasarımcısı 7.9 4,367
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019