Giriş Kayıt
Dale Myrand

Dale Myrand


Kameraman

Dale Myrand, kameraman.

Son Kanunsuz (1993), Kör Adalet (1994), Geri Döndüler (1991), (1994) Taciz (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 7.0 27,808
2015 Komedi Kameraman 7.9 1,588
2015 Suç Kameraman 7.6 10,023

Kalbim Sende
2013 Komedi Kameraman 6.5 217,709

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.7 447,660

Yaşam Savaşı
2013 Dram Kameraman 6.4 26,596

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Kameraman 5.8 14,035

Tetikçiler
2012 Aksiyon Kameraman 7.4 504,549
2012 Dram Kameraman 5.9 60

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 197,155
2011 Gizem Kameraman 7.0 322,238

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Kameraman 5.4 19,956
2010 Komedi Kameraman 5.8 7,990

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 7.9 558,901

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Kameraman 4.8 4,293

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Kameraman 5.4 2,987

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 71,652
2007 Dram Kameraman 8.6 184,020
2007 Komedi Kameraman 5.9 18,280
2006 Dram Kameraman 7.0 40,164

Kara Şafak
2005 Aksiyon Kameraman 3.9 3,373
2005 Komedi Kameraman 7.5 203,865

Gol
2005 Dram Kameraman 6.7 57,504

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 420,976

Gün Batarken
2004 Aksiyon Kameraman 6.3 42,570

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Kameraman 7.5 337,768

Özel Tim
2003 Aksiyon Kameraman 6.0 132,200

Kızıl Ejder
2002 Suç Kameraman 7.2 233,625

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Kameraman 5.4 32,898

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 169,855

60 Saniye
2000 Aksiyon Kameraman 6.5 247,638
1996 Komedi Kameraman 6.1 1,267

Mucize
1996 Dram Kameraman 6.4 71,401

Şahinin İntikamı
1996 Aksiyon Kameraman 6.3 786

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,305,887

Taciz
1994 Dram Kameraman 6.1 42,929

Kör Adalet
1994 Aksiyon Kameraman 5.8 673

Son Kanunsuz
1993 Western Kameraman 6.3 2,054
1993 Dram Kameraman 5.3 998

Geri Döndüler
1991 Dram Kameraman 5.7 8,635
1988 Komedi Kameraman 5.0 3,546
1987 Aksiyon Kameraman 5.4 8,053
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019