Giriş Kayıt
Vivek Mushran

Vivek Mushran (50)


Oyuncu, Müzisyen

Vivek Mushran, 09 Ağustos 1969 Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen.

Ram Jaane (1995), Saudagar (1991), Tamasha (2015), Begum Jaan (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Hindistan
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Komedi Oyuncu 3.2 10,563
2017 48 Dram Oyuncu 5.5 2,316
2015 46 Komedi Oyuncu 7.2 20,197
2005 36 Dram Oyuncu 4.7 1,238
2004 35 Komedi Müzik 4.2 119
2000 31 Oyuncu 4.8 6
1996 27 Aksiyon Oyuncu 4.1 472
1995 26 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,409
1993 24 Romantik Oyuncu 4.7 93
1992 23 Aksiyon Oyuncu 5.3 187
1991 22 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,072
1991 22 Romantik Oyuncu 4.8 34
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019