Giriş Kayıt
Jonathan Murray

Jonathan Murray


Yapımcı, Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Jonathan Murray, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist, yönetmen.

Born This Way (2015), They Call Us Monsters (2016), (2007) Kardashianlara Ayak Uydurmak (2007), (2004) Project Runway (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jon Murray
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Belgesel Yapımcı 7.9 1,272
2020 Belgesel Oyuncu 8.0 278
2020 Belgesel Yapımcı 8.5 30
2016 Belgesel Yapımcı 7.0 671
2015 Reality-TV Yapımcı 8.5 573
2014 Reality-TV Yapımcı 6.4 401
2013 Belgesel Yapımcı 7.0 1,989
2012 Game-Show Yapımcı 7.0 1,912
2011 Dram Yapımcı 3.3 2,660
2009 Reality-TV Yapımcı 3.6 4,818
2009 Reality-TV Yapımcı 7.5 309
2009 Reality-TV Yapımcı 3.2 3,569

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Yapımcı 2.9 31,577

Otizm: Müzikal
2007 Belgesel Yapımcı 7.6 765
2007 Reality-TV Yapımcı 5.9 13
2004 Game-Show Yapımcı 7.4 11,689
2003 Reality-TV Yapımcı 4.2 5,934
2003 Belgesel Yapımcı 2.9 3,949
1992 Reality-TV Yapımcı
Senarist
5.2 4,298
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,763
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film