Giriş Kayıt
Jun Murakami

Jun Murakami (49)


Oyuncu, Senarist

Jun Murakami, 23 Temmuz 1973 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, senarist.

İlk Aşk (2019), Shiki-Jitsu (2000), Kyûtî Hanî (2004), Umut Diyarı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 49 Aksiyon Oyuncu 7.1 31
2021 Dram Oyuncu    
2020 47 Dram Oyuncu 6.0 5
2020 Komedi Senarist    

İlk Aşk
2019 46 Komedi Oyuncu 6.7 7,012
2019 46 Dram Oyuncu 5.1 25
2019 46 Dram Oyuncu 6.8 869
2019 46 Aksiyon Oyuncu 4.9 133
2019 46 Dram Oyuncu 4.6 27
2019 46 Dram Oyuncu 5.8 43
2018 45 Dram Oyuncu 6.0 252
2017 44 Komedi Oyuncu 6.5 219
2017 44 Dram Oyuncu 7.1 31
2017 44 Komedi Oyuncu 5.2 284
2017 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 262
2016 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 96
2015 42 Komedi Oyuncu 6.0 1,195
2015 42 Dram Oyuncu 6.2 127
2015 42 Dram Oyuncu 5.4 353
2014 41 Dram Oyuncu 5.6 60
2014 41 Dram Oyuncu 7.0 289
2014 41 Dram Oyuncu 6.9 809
2014 41 Dram Oyuncu 5.4 39

Dingin Sular
2014 41 Dram Oyuncu 6.7 2,893
2013 40 Dram Oyuncu 6.3 240
2013 40 Komedi Oyuncu 5.8 51
2013 40 Dram Oyuncu 6.0 76
2013 40 Dram Oyuncu 6.6 54
2012 Dram Oyuncu 7.2 33

Blazing Famiglia
2012 39 Dram Oyuncu 5.9 33

Umut Diyarı
2012 39 Dram Oyuncu 6.5 1,214
2012 39 Komedi Oyuncu 5.2 180
2012 39 Dram Oyuncu 7.2 271
2011 38 Dram Oyuncu 6.0 130

Köstebek
2011 38 Suç Oyuncu 7.0 4,332
2011 38 Dram Oyuncu 5.8 94
2011 38 Aksiyon Oyuncu 5.1 586
2010 37 Dram Oyuncu 7.1 172
2010 37 Romantik Oyuncu 5.8 136
2010 37 Dram Oyuncu 7.3 148

Gegege'nin Karısı
2010 37 Dram Oyuncu 6.9 47
2010 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 798
2009 36 Biyografi Oyuncu 7.3 1,112

Noriben: Şansın Tarifi
2009 36 Komedi Oyuncu 6.6 96
2008 35 Dram Oyuncu 6.7 642

Ölüm Doğruluğu
2008 35 Komedi Oyuncu 6.9 1,221
2008 Dram Oyuncu 7.4 202
2005 32 Dram Oyuncu 6.5 83
2005 32 Komedi Oyuncu 6.3 330
2004 31 Dram Oyuncu 5.6 20
2004 31 Dram Oyuncu 6.7 490
2004 31 Macera Oyuncu 6.1 1,814
2004 31 Dram Oyuncu 5.5 201
2003 30 Dram Oyuncu 6.9 936
2003 Oyuncu    
2002 29 Dram Oyuncu 5.1 31
2002 29 Komedi Oyuncu 6.8 179
2002 29 Oyuncu 7.0 54
2002 29 Dram Oyuncu 6.5 516
2002 29 Komedi Oyuncu 5.9 40
2002 Oyuncu    
2001 28 Aksiyon Oyuncu 5.6 952
2001 28 Komedi Oyuncu 6.5 323
2001 28 Dram Oyuncu 6.1 221
2000 27 Dram Oyuncu 7.4 2,264
2000 27 Komedi Oyuncu 5.9 269
1999 26 Dram Oyuncu 7.2 279
1999 26 Dram Oyuncu 6.7 2,686
1997 24 Dram Oyuncu 7.1 757
1996 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023