Giriş Kayıt
Jeff Mulvin

Jeff Mulvin (59)


Dublör, Oyuncu, Sesler

Jeffrey Michael Mulvin, 11 Eylül 1959 Santa Monica, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu, sesler.

Price of Glory (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Michael Mulvin
Doğum Tarihi: 11 Eylül 1959
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Michael Mulvin | Jeffrey Mulvin
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 53 Komedi Dublör 6.3 3,319
2010 51 Kısa Metraj Çeşitli 5.9 42
2010 Reality-TV Dublör 5.9 2,981
2010 Komedi Oyuncu 6.1 18
2008 Dram Oyuncu 6.9 3,110

Korkunç Bir Film 4
2006 47 Komedi Dublör 5.0 107,508
2000 41 Biyografi Dublör
Casting
5.4 193
1997 38 Aksiyon Sesler 2.8 10,237

Karga 2
1996 37 Aksiyon Dublör 4.7 18,141
1994 Aksiyon Oyuncu 5.3 332

Batman Dönüyor
1992 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 255,410
1992 33 Dram Çeşitli 7.0 6,523
1992 33 Aksiyon Dublör 6.5 7,576
1991 32 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.5 4,990
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019