Giriş Kayıt
Nemanja Mosurovic

Nemanja Mosurovic


Müzisyen

Nemanja Mosurovic, müzisyen.

A.I. Rising (2018), Dördüncü Adam (2007), Düşman (2011), Sejtanov ratnik (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Müzik 4.5 309
2022 Komedi Müzik 5.1 126
2020 Dram Müzik 5.4 49
2019 Korku Müzik 4.6 917
2018 Dram Müzik 5.1 13,869
2017 Aksiyon Müzik 5.0 204

Düşman
2011 Dram Müzik 7.3 2,780

Komünist Sinema
2010 Belgesel Müzik 7.8 701
2008 Dram Müzik 4.0 111

Dördüncü Adam
2007 Aksiyon Müzik 7.2 4,534
2006 Komedi Müzik 5.7 2,053
2005 Belgesel Müzik 7.6 18
2004 Dram Müzik 6.5 151
2003 Dram Müzik 6.5 272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024