Giriş Kayıt
Jeff Mosuk

Jeff Mosuk


Yönetmen Asistanı

Jeff Mosuk, yönetmen asistanı.

Gökyüzündeki Dehşet (2010), Örümceğin Maskesi (2001), Kediler Ve Köpekler (2001), Düetler (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Mosuk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 9,519

Noel Patileri
2009 Macera Yönetmen Asistanı 4.6 2,111
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 5,733

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 98,548

Düş Kapanı
2003 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.5 85,170

Kor
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 86,687

Kapan
2002 Suç Yönetmen Asistanı 6.2 21,807

Kar Köpekleri
2002 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 23,731
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 16,091

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 53,258

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 69,464

Yüzleşme
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 30,948

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 216,665

Düetler
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 8,851
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,128) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019