Giriş Kayıt
T.J. Morrison

T.J. Morrison (87)


Senarist

Thomas James Morrison, 25 Eylül 1906 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu senarist.

Çölde Öldürücü Soğuklar (1958) yapımıyla biliniyor.

T.J. Morrison, 01 Kasım 1993 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Thomas James Morrison
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1906
Ölüm Tarihi: 01 Kasım 1993
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: T. J. Morrison
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 58 Komedi Senarist 5.4 398
1962 56 Komedi Senarist 6.6 112
1958 52 Komedi Senarist 6.4 61

Çölde Öldürücü Soğuklar
1958 52 Dram Senarist 7.7 6,006
1957 51 Komedi Senarist 5.7 134
1949 43 Komedi Senarist 6.1 161
1948 42 Kısa Metraj Senarist 6.3 136
1948 42 Dram Senarist 6.8 219
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023