Giriş Kayıt
Mary Morgan

Mary Morgan


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Mary Morgan, yapım yöneticisi, yapımcı.

Forrest Gump (1994), Vatansever (2000), Jane'in Zaferi (1997), Radyo (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Morgan Kerlagon | Mary Morgan-Kerlagon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Radyo
2003 Dram 0 6.9 36,468

Yeni Hayat
2000 Macera 0 7.8 477,970

Vatansever
2000 Aksiyon 0 7.2 239,440

Aşk Ve Para
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 80,339

Vahşi Şeyler
1998 Suç Yapım Yöneticisi 6.5 101,806
1998 Korku Yapımcı 5.0 2,426

Jane'in Zaferi
1997 Aksiyon 0 5.9 69,376
1996 Macera 0 6.6 20,097

Gizli Gerçek
1995 Suç 0 6.4 22,496
1994 Komedi 0 8.8 1,634,956
1993 Dram 0 7.1 2,676
1989 Komedi 0 6.8 4,824
1988 Macera 0 5.4 14,448

Kanlı Para (II)
1988 Aksiyon Çeşitli 4.9 628
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,319) The 100 (1,641) La casa de papel (1,397) Euphoria (1,221) The Big Bang Theory (1,165) Legion (1,159) Chernobyl (1,155) Mindhunter (1,153) Fear the Walking Dead (1,130) Big Little Lies (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019