Giriş Kayıt
Jeffrey Dean Morgan

Jeffrey Dean Morgan


Oyuncu, Yapımcı

Jeffrey Dean Morgan, oyuncu, yapımcı.

1992 yılının Mayıs ayında Anya Longwell ile evlendi. 11 yılın ardından 2003 yılının Temmuz ayında boşandılar. 2019 yılının Ekim ayında Hilarie Burton ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Rampage: Büyük Yıkım (2018), Kaçaklar (2010), Solace (2015), Şeytan Tohumu (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (46 Oy)
  • Currently 183/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Yapımcı
Oyuncu
7.3 11,647
2022 Dram Oyuncu 6.0 225
2022 Suç Oyuncu 5.8 27
2022 Gerilim Oyuncu 6.4 20,367
2021 Belgesel Oyuncu 7.6 965

Şeytanın Mührü
2021 Dram Oyuncu 5.1 28,009
2020 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,420
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.8 15,917

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 186,426

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 334

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 754,419
2016 Belgesel Oyuncu 7.2 42
2015 Dram Oyuncu 6.1 10,777
2015 Komedi Oyuncu 5.5 2,557
2015 Gizem Oyuncu 6.4 69,157
2015 Dram Oyuncu 6.7 4,590

Soygun
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 32,800
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 1,883

İntikam
2014 Dram Oyuncu 6.7 43,346
2014 Dram Oyuncu 6.5 24,868
2014 Komedi Oyuncu 5.6 24,628

Şeytan Tohumu
2012 Korku Oyuncu 5.9 63,376
2012 Suç Oyuncu 7.6 13,322

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Oyuncu 5.3 80,773

Kurye
2012 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.5 5,227
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 983

Barış, Aşk Ve Anlaşmazlık
2011 Komedi Oyuncu 5.9 8,794

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Oyuncu 5.7 22,067

Kiracı
2011 Dram Oyuncu 5.3 29,689

Şangay
2010 Dram Oyuncu 6.3 10,374

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.1 1,088,430
2010 Aksiyon Oyuncu 4.7 61,935
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390

Kaçaklar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 107,326
2009 Suç Oyuncu 8.4 83,225

Özgür Woodstock
2009 Komedi Oyuncu 6.7 30,058
2009 Macera Oyuncu 7.1 1,965
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 584,376

Kazara Koca
2008 Komedi Oyuncu 5.5 25,604
2008 Dram Oyuncu 6.4 181

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Oyuncu 7.0 218,785

Noel Baba Fred
2007 Komedi Oyuncu 5.7 47,874

Mavi Maskot
2007 Komedi Oyuncu 6.5 4,589

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Oyuncu 5.8 5,163
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,170

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 485,929
2005 Komedi Oyuncu 7.9 117,660

Hayaletin Laneti
2005 Suç Oyuncu 5.3 1,466
2005 Dram Oyuncu 7.6 344,189
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519
2004 Komedi Oyuncu 5.7 6,117
2004 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,598
2004 Dram Oyuncu 7.0 208
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,493
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,558
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,105
1995 Gizem Oyuncu 5.0 832
1994 News Oyuncu 3.2 969
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,788
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film