Giriş Kayıt
Tobias Moretti

Tobias Moretti (63)


Oyuncu, Müzisyen

Tobias Bloéb, 11 Temmuz 1959 Innsbruck, Tyrol, Avusturya doğumlu oyuncu, müzisyen.

Karanlık Vadi (2014), Das ewige Leben (2015), Brothers of the Wind (2015), Die Hölle (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tobias Bloéb
Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1959
Doğum Yeri: Innsbruck, Tyrol, Avusturya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çingene Kraliçe
2019 60 Dram Oyuncu 6.6 745

Baumbacher Sendromu
2019 60 Komedi Oyuncu 6.1 638
2019 60 Dram Oyuncu 6.8 1,291

Gizli Bir Yaşam
2019 60 Biyografi Oyuncu 7.4 25,226
2018 59 Dram Oyuncu 6.6 667
2018 Suç Oyuncu 7.8 5,863
2017 Dram Oyuncu 7.4 985
2017 58 Gerilim Oyuncu 6.5 1,930
2016 Suç Oyuncu 6.9 102
2015 56 Macera Oyuncu 6.8 2,481
2015 56 Komedi Oyuncu 7.2 2,446
2014 55 Dram Oyuncu 6.5 184
2014 55 Komedi Oyuncu 6.3 1,013

Karanlık Vadi
2014 55 Western Oyuncu 7.1 13,733
2014 55 Belgesel Oyuncu 6.8 680
2013 54 Komedi Oyuncu 5.3 251

Haftasonu
2012 53 Dram Oyuncu 5.8 251
2012 53 Macera Oyuncu 4.6 374
2010 Suç Oyuncu 7.7 190
2010 51 Biyografi Oyuncu 6.1 1,124
2009 50 Dram Oyuncu 6.8 603
2009 50 Gerilim Oyuncu 4.8 232
2008 49 Komedi Oyuncu 3.7 2,480
2008 49 Gerilim Oyuncu 6.2 301
2007 48 Dram Oyuncu 5.4 217
2007 Suç Oyuncu 7.1 84
2007 48 Komedi Oyuncu
Müzik
5.9 580
2005 Biyografi Oyuncu 7.5 774
2004 Suç Oyuncu 7.1 5,781
2003 44 Dram Oyuncu 7.2 259
2002 43 Biyografi Oyuncu 6.6 2,983
2001 42 Dram Oyuncu 7.3 210
2000 41 Dram Oyuncu 5.9 254
1999 Dram Oyuncu 6.6 140
1998 Dram Oyuncu 5.6 76
1997 38 Dram Oyuncu 6.2 23
1988 29 Gizem Oyuncu 6.4 152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023