Giriş Kayıt
Christian Moreton

Christian Moreton


Görsel Efekt, Editör

Christian Moreton, görsel efekt, editör.

Tracey'in Yaşamından Kesitler (2007), (2015) The Night Before (2015), (2014) Yıldız Haritası (2014), (2008) Onüç (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çizgi Ötesi
2017 Dram Görsel Efekt 5.2 34,728

Spark: Bir Uzay Macerası
2016 Animasyon Görsel Efekt 4.4 889

Karanlık Sular
2016 Dram Görsel Efekt 6.3 109,027

5. Dalga
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 91,713
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.8 5,392
2015 Komedi Görsel Efekt 6.4 59,113

Enginlik
2015 Gizem Görsel Efekt 8.4 72,902
2015 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 2,619

Yıldız Haritası
2014 Komedi Görsel Efekt 6.2 35,325
2014 Müzikal Görsel Efekt 5.0 479

Pirana 3D
2010 Komedi Görsel Efekt 5.4 81,991

Onüç
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 6,439
2007 Suç Görsel Efekt 4.6 427

Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.2 7,132

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Görsel Efekt 6.1 1,234
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,474) The 100 (1,814) La casa de papel (1,565) Legion (1,358) Mindhunter (1,353) Chernobyl (1,219) Preacher (1,216) Euphoria (1,190) Yellowstone (1,141) The Big Bang Theory (1,137)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019