Giriş Kayıt
Rosa Morales

Rosa Morales


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Rosa Morales, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 988
2016 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.8 678
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 1,113
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,053
2008 Dram Oyuncu 7.4 5,346
1999 Oyuncu 5.5 38

Kutup Çizgisi Aşıkları
1998 Dram Oyuncu 7.6 20,225
1996 Komedi Oyuncu 6.3 98
1996 Komedi Oyuncu 5.1 155
1995 Oyuncu 5.3 683
1995 Oyuncu 4.6 6
1994 Komedi Oyuncu 3.9 90
1993 Komedi Oyuncu 6.0 240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024