Giriş Kayıt
Wendy May Moore

Wendy May Moore


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Wendy May Moore, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Wendy Charette
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 1,081
2006 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 12
2000 Tarihi Kostüm Bölümü 8.8 289

Küp
1997 Gizem Kostüm Tasarımcısı 7.2 194,399
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 7,816
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,778) The 100 (1,676) 13 Reasons Why (1,209) Yellowstone (1,179) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,110) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,078) Legion (1,006) Mindhunter (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019