Giriş Kayıt
Quim Monzó

Quim Monzó


Oyuncu, Senarist

Quim Monzó, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu, senarist.

Doğum Yeri: Barcelona, Catalonia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.6 57
2011 Senarist 4.5 119

Ağustos Günleri
2006 Dram 6.0 155
2006 Komedi Oyuncu 8.1 289
1999 Komedi Oyuncu 8.6 792
1995 Komedi Senarist 6.3 273
1992 Komedi Senarist 6.4 15,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film