Giriş Kayıt
Belinda Montgomery

Belinda Montgomery (73)


Oyuncu

Belinda Montgomery, 23 Temmuz 1950 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu.

Snowed-Inn Christmas (2017), Atlantisten Gelen Adam (1978), Dağın Öbür Yanı (1975), Silent Madness (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1950
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Belinda J. Montgomery | Belinda R. Montgomery
Burcu: Aslan
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.3 3,415

Tron Efsanesi
2010 60 Aksiyon Oyuncu 6.8 357,029

Kamuflaj
2001 51 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,131
2000 50 Animasyon Oyuncu 6.3 283
1984 34 Korku Oyuncu 5.1 1,618

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.6 30,458
1981 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,155

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.4 8,520
1979 29 Suç Oyuncu 5.2 622
1978 28 Aksiyon Oyuncu 4.7 487
1978 28 Biyografi Oyuncu 6.1 399

Atlantisten Gelen Adam
1978 Macera Oyuncu 6.5 2,783

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,766
1976 26 Suç Oyuncu 5.5 349

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.1 884

Dağın Öbür Yanı
1975 25 Biyografi Oyuncu 6.4 1,319

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,974
1972 Suç Oyuncu 6.8 1,239
1970 Dram Oyuncu 5.5 299
1969 Dram Oyuncu 7.0 1,804
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,462
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,396
1962 Western Oyuncu 7.6 3,188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film