Giriş Kayıt
Enzo Monteleone

Enzo Monteleone (70)


Senarist, Yönetmen

Enzo Monteleone, 01 Ocak 1954 Padua, Veneto, İtalya doğumlu senarist, yönetmen.

Akdeniz (1991), Marakeş Ekspresi (1989), Ateş Hattı (2002), İntikam Ateşi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1954
Doğum Yeri: Padua, Veneto, İtalya
Diğer Bir İsmi: Vincenzo Monteleone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 62 Macera Senarist 6.5 232
2012 Biyografi Yönetmen
Senarist
6.3 28
2009 55 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 407
2007 Biyografi Yönetmen 8.5 3,814

Ateş Hattı
2002 48 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 2,020
2001 47 Komedi Senarist 6.3 243

İntikam Ateşi
1993 39 Dram Senarist 6.0 1,017

Akdeniz
1991 37 Komedi Senarist 7.4 16,464

Marakeş Ekspresi
1989 35 Macera Senarist 7.3 2,411
1987 33 Macera Senarist 4.0 315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film