Giriş Kayıt
John Monks Jr.

John Monks Jr. (94)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

John Monks Jr., 24 Şubat 1910 Pleasantville, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Knock on Any Door (1949), 13 Rue Madeleine (1947), The House on 92nd Street (1945), Strike Up the Band (1940) gibi yapımlarla biliniyor.

John Monks Jr., 10 Aralık 2004 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1910
Ölüm Tarihi: 10 Aralık 2004
Doğum Yeri: Pleasantville, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: J.C. Monks | J. Monks | John Cherry Monks
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fedai
1978 68 Dram Oyuncu 5.8 4,241
1962 52 Savaş Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 393
1953 43 Biyografi Senarist 6.3 149
1951 41 Suç Senarist 6.8 1,041
1950 40 Komedi Senarist 6.2 1,065
1950 40 Kara Film Senarist 6.7 785
1949 39 Suç Senarist 6.8 2,746
1947 37 Aksiyon Senarist 6.9 2,534
1945 35 Suç Senarist 6.7 2,493
1940 30 Komedi Senarist 7.0 1,257
1938 28 Komedi Senarist 6.3 420
1938 28 Komedi Senarist 6.8 1,861
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,372) The 100 (1,729) La casa de papel (1,498) Mindhunter (1,313) Legion (1,298) Preacher (1,194) Chernobyl (1,160) The Big Bang Theory (1,104) Yellowstone (1,101) Euphoria (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019