Giriş Kayıt
Sophie Monk

Sophie Monk


Oyuncu

Sophie Monk, oyuncu.

Buluşma Olayı (2006), Kanlı Tepeler (2009), The Legend of Awesomest Maximus (2011), Blood Feast (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bardot
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.3 1,375
2015 Reality-TV Oyuncu 5.3 168
2013 Komedi Oyuncu 6.6 127
2011 Komedi Oyuncu 6.0 1,651
2011 Komedi Oyuncu 4.2 3,372
2010 Komedi Oyuncu 2.8 1,439
2009 Korku Oyuncu 3.8 933

Kanlı Tepeler
2009 Korku Oyuncu 5.4 11,040

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Oyuncu 4.8 4,840
2007 Komedi Oyuncu 5.9 11,617

Kumanda
2006 Komedi Oyuncu 6.4 359,477

Buluşma Olayı
2006 Komedi Oyuncu 2.8 62,391
2005 Dram Oyuncu 6.3 24,851
2005 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film