Giriş Kayıt
Jack Monaco

Jack Monaco


Senarist

Jack Monaco, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist 6.5 1,209
2010 Aile Senarist 8.0 1,865

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Senarist 5.1 361
2004 Animasyon Senarist 8.3 4,890

Disney'in Teneffüs Zili
1997 Animasyon Senarist 7.9 20,235
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,148) The 100 (1,513) La casa de papel (1,384) Mindhunter (1,258) Legion (1,193) Preacher (1,162) Chernobyl (1,071) Yellowstone (1,054) Big Little Lies (983) The Big Bang Theory (946)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019