Giriş Kayıt
Jean-Claude Moireau

Jean-Claude Moireau


Kameraman, Oyuncu

Jean-Claude Moireau, kameraman, oyuncu.

Kızgın Taşlara Düşen Su Damlaları (2000), Sitcom (1998), Come Undone (2000), Yuva (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 7.5 17,541
2015 Kameraman 6.7 5,703
2015 Dram Kameraman 5.7 47

Yeni Kız Arkadaşım
2014 Dram Kameraman 6.5 9,151
2014 Komedi Kameraman 5.8 1,505

Genç ve Güzel
2013 Dram Kameraman 6.7 38,413
2013 Dram Kameraman 5.6 169
2013 Komedi Kameraman 5.3 78
2013 Komedi Kameraman 5.6 1,742
2013 Kısa Metraj Kameraman    

El Ele
2012 Müzikal Kameraman 6.0 671

Evde
2012 Komedi Kameraman 7.3 34,434
2012 Dram Kameraman 4.9 353

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Kameraman 6.6 1,803

Aşk Sanatı
2011 Komedi Kameraman 6.1 1,865
2011 Kısa Metraj Kameraman 5.5 6
2011 Kameraman 6.0 195

Kadın İsterse
2010 Komedi Kameraman 6.4 11,381
2010 Dram Kameraman 5.4 807
2010 Biyografi Kameraman 7.6 14,452

Zehir Gibi Aşk
2010 Dram Kameraman 6.4 823

Yuva
2009 Dram Kameraman 6.4 2,978
2009 Komedi Kameraman 5.8 3,252
2009 Dram Kameraman 6.1 632

Anneler ve Kızları
2009 Dram Kameraman 6.4 554
2009 Dram Kameraman 5.5 56

Give Me Your Hand
2008 Dram Kameraman 5.8 1,359
2008 Komedi Kameraman 5.2 474
2008 Komedi Kameraman 5.8 2,360
2007 Dram Kameraman 5.8 5,646
2007 Kameraman 7.0 70
2006 Kısa Metraj Kameraman 6.7 859
2006 Komedi Kameraman 6.1 2,042

Veda Vakti
2005 Dram Kameraman 7.1 9,272
2005 Dram Kameraman 5.7 422

Zevk Düşkünü
2004 Komedi Kameraman 5.4 554

5x2: Beş Kere İki
2004 Dram Kameraman 6.6 10,464

Ölü Sevici
2004 Dram Kameraman 6.0 179
2004 Dram Kameraman 6.2 399
2004 Dram Kameraman 6.4 1,671
2003 Dram Kameraman 6.5 74

Havuz
2003 Dram Kameraman 6.7 48,475
2003 Suç Kameraman 6.8 1,270
2002 Dram Kameraman 5.6 2,698

8 Kadın
2002 Müzikal Kameraman 7.0 34,434
2002 Dram Kameraman 5.9 617

Çocuk Oyunu
2001 Dram Kameraman 5.3 939

Kumun Altında
2000 Dram Kameraman 7.0 11,433

Kızgın Taşlara Düşen Su Damlaları
2000 Komedi Kameraman 6.7 6,942

Come Undone
2000 Dram Kameraman 6.7 5,378

Suçlu Aşıklar
1999 Suç Kameraman 6.5 4,506
1999 Dram Oyuncu
Kameraman
6.0 222
1998 Kısa Metraj Kameraman 5.7 966
1998 Dram Kameraman 6.6 5,594
1984 Belgesel Oyuncu 6.1 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film