Giriş Kayıt
Cristina Moglia

Cristina Moglia (47)


Oyuncu

Cristina Moglia, 21 Ocak 1972 doğumlu oyuncu.

Ferrari (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1972
Diğer Bir İsmi: Cristina Formichi Moglia
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Komedi Oyuncu 4.0 36
2017 45 Gerilim Oyuncu 6.1 10,663
2008 36 Dram Oyuncu 6.2 19
2006 Romantik Oyuncu 7.2 22
2003 31 Macera Oyuncu 6.8 1,037
2003 31 Dram Oyuncu 7.1 720
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 235
1999 27 Dram Oyuncu 6.7 925
1999 Oyuncu 6.3 65
1996 Dram Oyuncu 4.0 164

Sadece Sen
1994 22 Komedi Oyuncu 6.5 18,674
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019