Giriş Kayıt
Catalin Mitulescu

Catalin Mitulescu (52)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Catalin Mitulescu, 13 Ocak 1972 Bucharest, Romanya doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen, oyuncu.

Dünyanın Son Gününü Böyle Geçirdim (2006), Loverboy (2011), Islık Çalmak İstersem, Çalarım (2010), Toto si surorile lui (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1972
Doğum Yeri: Bucharest, Romanya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 50 Dram Yapımcı 6.7 381
2019 47 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.2 259
2016 44 Komedi Yapımcı 7.1 660
2016 44 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 266
2015 43 Dram Oyuncu 5.7 250
2014 42 Belgesel Yapımcı 8.0 636
2012 40 Kısa Metraj Yapımcı 6.3 40
2011 39 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.0 1,906
2011 39 Dram Yapımcı 7.3 232

Islık Çalmak İstersem, Çalarım
2010 38 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 6,559

Müzik Kanımda Var
2010 38 Kısa Metraj Senarist
Yapımcı
7.5 79
2008 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
6.1 262

Dünyanın Son Gününü Böyle Geçirdim
2006 34 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 3,232
2005 33 Dram Yapımcı 6.9 518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film