Giriş Kayıt
Michael Mittermeier

Michael Mittermeier (58)


Oyuncu

Michael Mittermeier, 03 Nisan 1966 Dorfen, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Michael Mittermeier - Zapped! (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Nisan 1966
Doğum Yeri: Dorfen, Bavaria, Almanya
Takma İsmi: Michl
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 8.1 28

Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk
2011 45 Komedi Oyuncu 4.8 284

Yaşadığım Hapishane
2010 44 Belgesel Oyuncu 6.8 30

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 43 Komedi Oyuncu 5.1 630
2008 Talk-Show Oyuncu 4.3 217
2007 Komedi Oyuncu 7.2 182
2003 Komedi Oyuncu 6.4 633
1980 Komedi Oyuncu 5.3 259
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film