Giriş Kayıt
Eddy Mitchell

Eddy Mitchell (81)


Oyuncu, Müzisyen

Claude Moine, 03 Temmuz 1942 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, müzisyen.

Le bonheur est dans le pré (1995), La totale! (1991), Amerikalı Aşçı (1998), Les vieux fourneaux (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Claude Moine
Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1942
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Takma İsmi: Schmoll
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 81 Komedi Oyuncu 6.0 67
2023 81 Komedi Oyuncu    
2022 80 Komedi Oyuncu 5.5 48
2022 80 Komedi Oyuncu 5.1 124
2018 76 Komedi Oyuncu 6.0 926
2016 News Oyuncu 6.4 148
2014 72 Komedi Oyuncu 5.5 366
2013 71 Dram Oyuncu 5.6 166
2013 71 Komedi Oyuncu 6.3 342

Popüler
2012 70 Komedi Oyuncu 6.8 12,707
2009 Komedi Oyuncu 6.3 432
2007 65 Macera Oyuncu 5.1 378
2007 Komedi Oyuncu 8.1 277

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 63 Animasyon Oyuncu 5.2 3,720
2003 61 Komedi Oyuncu 5.3 1,544
2001 59 Komedi Oyuncu 6.4 7,426

Amerikalı Aşçı
1998 56 Komedi Oyuncu 6.1 925
1995 53 Komedi Oyuncu 7.0 2,982
1994 Belgesel Oyuncu 7.3 83
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1994 52 Komedi Oyuncu 7.5 10,414
1991 49 Macera Oyuncu 6.2 1,830
1991 49 Dram Oyuncu 6.8 11,314
1986 44 Dram Oyuncu 7.4 5,855
1986 44 Dram Oyuncu 5.8 556
1984 42 Komedi Oyuncu 4.5 396
1984 42 Gerilim Oyuncu 6.1 588
1983 41 Komedi Oyuncu 5.9 281

Sil Baştan
1981 39 Komedi Oyuncu 7.4 6,710
1980 38 Müzikal Oyuncu 7.4 13
1980 38 Dram Oyuncu 5.2 134
1980 38 Komedi Oyuncu 5.6 341

Gösteri Toplumu
1973 31 Belgesel Oyuncu 7.2 662
1967 25 Komedi Oyuncu 6.8 453
1966 24 Aksiyon Müzik 5.7 110

Gençligin İlahları
1964 22 Komedi Oyuncu 6.3 173
1962 20 Komedi Oyuncu 6.1 164
1961 19 Dram Oyuncu 4.9 138
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024