Giriş Kayıt
Cameron Mitchell

Cameron Mitchell


Oyuncu

Cameron McDowell Mitzell, 04 Kasım 1918 Dallastown, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

1940 yılının Ağustos ayında Camille Janclaire ile evlendi. 20 yılın ardından 1960 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 4 çocukları oldu.

Kan ve Siyah Dantel (1964), Carousel (1956), Love Me or Leave Me (1955), House of Bamboo (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron McDowell Mitzell
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1918
Doğum Yeri: Dallastown, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Cameron Mitchel
Burcu: Akrep
Boyu: 1.8 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.7 7,549
2010 92 Belgesel Oyuncu 7.7 1,298
2002 84 Belgesel Oyuncu 7.3 155
1997 Belgesel Oyuncu 7.0 130
1990 72 Suç Oyuncu 2.2 276
1989 71 Aksiyon Oyuncu 3.3 432
1989 71 Aksiyon Oyuncu 6.0 749
1989 71 Korku Oyuncu 4.0 1,222
1988 70 Aksiyon Oyuncu 2.0 7,213
1988 70 Dram Oyuncu 4.6 558
1988 Aksiyon Oyuncu 4.7 261
1987 69 Aksiyon Oyuncu 4.1 580
1987 69 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,598
1987 69 Aksiyon Oyuncu 4.0 344
1987 69 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,168
1986 68 Aksiyon Oyuncu 4.0 600
1985 67 Korku Oyuncu 4.2 2,602
1984 66 Aksiyon Oyuncu 4.3 362
1983 Western Oyuncu 6.3 361
1983 65 Yetişkin Oyuncu 5.8 286
1982 64 Suç Oyuncu 5.5 460
1982 64 Komedi Oyuncu 7.3 9,969
1982 64 Macera Oyuncu 5.4 2,053
1982 64 Aksiyon Oyuncu 4.9 571
1981 63 Aksiyon Oyuncu 4.1 216
1980 62 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 4,227
1979 61 Korku Oyuncu 5.8 1,853

Kara Gölün Canavarı
1979 61 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,237

Süpersonik Adam
1979 61 Macera Oyuncu 3.1 1,008

Vahşi Arılar
1978 60 Korku Oyuncu 4.5 7,964

Takım Çantası Cinayetleri
1978 60 Dram Oyuncu 5.2 4,472
1978 Western Oyuncu 8.2 2,336
1977 Macera Oyuncu 6.5 8,313
1977 59 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,282
1977 59 Dram Oyuncu 8.3 120
1977 59 Korku Oyuncu 4.7 659

Sel
1976 58 Macera Oyuncu 5.3 433

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,201
1976 Western Oyuncu 7.1 242

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.1 791
1974 56 Suç Oyuncu 5.2 1,643
1974 56 Gizem Oyuncu 6.4 1,111
1974 56 Western Oyuncu 5.5 371
1973 55 Gizem Oyuncu 2.7 387
1973 Oyuncu 7.5 1,042
1972 54 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,099

Kizgin ve sakin
1972 54 Macera Oyuncu 6.5 2,310
1972 Suç Oyuncu 6.8 1,105
1970 52 Dram Oyuncu 7.9 469
1969 Dram Oyuncu 7.9 5,734
1968 Suç Oyuncu 7.4 7,371
1967 49 Savaş Oyuncu 5.4 125

Asi kabadayı
1967 49 Western Oyuncu 7.4 12,966
1966 48 Dram Oyuncu 5.6 85
1966 48 Macera Oyuncu 5.6 897
1966 48 Western Oyuncu 6.4 4,031
1964 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 815
1964 46 Western Oyuncu 4.5 208
1964 46 Macera Oyuncu 5.4 295

Kan ve Siyah Dantel
1964 46 Korku Oyuncu 7.1 11,728
1961 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 893
1959 41 Dram Oyuncu 6.6 30
1957 39 Dram Oyuncu 7.1 1,115
1957 39 Biyografi Oyuncu 6.9 360
1957 39 Dram Oyuncu 7.2 1,459
1956 38 Dram Oyuncu 6.6 6,498
1956 Dram Oyuncu 7.6 511
1956 38 Dram Oyuncu 6.5 627
1955 37 Dram Oyuncu 6.3 144

Uzun Boylu Adamlar
1955 37 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,822
1955 37 Suç Oyuncu 6.8 3,828
1955 37 Biyografi Oyuncu 7.1 4,371
1955 37 Western Oyuncu 6.1 559

Desiree Napolyon'un sevgilisi
1954 36 Biyografi Oyuncu 6.3 3,118
1954 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,703
1954 36 Gizem Oyuncu 5.3 649
1954 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,041

Milyoner Avcısı
1953 35 Komedi Oyuncu 6.8 23,238
1953 Komedi Oyuncu 8.2 170

Zincirli Köle
1953 35 Dram Oyuncu 6.7 10,760
1953 35 Western Oyuncu 6.2 345
1953 35 Dram Oyuncu 7.2 1,616
1952 34 Dram Oyuncu 6.8 1,085

İntikam Seferi
1952 34 Western Oyuncu 5.9 769
1952 34 Western Oyuncu 6.3 323
1952 34 Suç Oyuncu 6.6 574
1952 34 Dram Oyuncu 6.7 143
1952 34 Aksiyon Oyuncu 5.2 185
1951 33 Dram Oyuncu 7.2 1,081
1951 33 Western Oyuncu 6.2 1,467
1951 33 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 1,218
1948 30 Dram Oyuncu 6.8 960

Muhteşem Bess’in Maceraları
1948 30 Dram Oyuncu 5.2 112

Karar Komutu
1948 30 Savaş Oyuncu 7.3 2,075
1948 Dram Oyuncu 7.7 292
1948 30 Dram Oyuncu 6.6 815
1947 29 Dram Oyuncu 6.3 1,059
1947 29 Aksiyon Oyuncu 6.4 417
1947 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 238
1946 28 Komedi Oyuncu 7.0 390
1945 27 Dram Oyuncu 7.1 8,717
1945 27 Komedi Oyuncu 5.6 275
1945 27 Gizem Oyuncu 6.2 394
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023