Giriş Kayıt
Sudhir Mishra

Sudhir Mishra


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Sudhir Mishra, senarist, yönetmen, oyuncu.

Jaane Bhi Do Yaaro (1983), Hazaaron Khwaishein Aisi (2003), Yeh Saali Zindagi (2011), Inkaar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sudhir Bhai Mishra | Sudhirbhai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yönetmen
Senarist
5.1 198
2015 Suç 7.3 1,066
2013 Dram Senarist
Yönetmen
6.1 2,334
2011 Dram 7.2 1,759
2011 Suç Senarist
Yönetmen
7.5 4,173
2010 Dram 4.5 175
2009 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.2 190
2009 Komedi Oyuncu 6.3 505
2009 Suç Yapımcı 6.5 248
2007 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 471
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,337
2003 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 1,777
2003 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
8.0 4,387
2003 Gerilim Yönetmen
Senarist
5.8 443
1997 Dram Çeşitli 7.4 387
1994 Romantik Kameraman
Çeşitli
7.2 2,952
1993 Dram 5.7 1,938
1992 Suç Yönetmen
Senarist
7.2 262
1983 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Senarist
8.4 11,707
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019