Giriş Kayıt
Masao Mishima

Masao Mishima (67)


Oyuncu

Masao Nagaoka, 02 Ocak 1906 Niigata, Japonya doğumlu oyuncu.

Domuzlar ve Savaş Gemileri (1961), Harakiri (1962), Zatôichi umi o wataru (1966), (1949) Geç Gelen Bahar (1949) gibi yapımlarla biliniyor.

Masao Mishima, 18 Temmuz 1973 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Masao Nagaoka
Doğum Tarihi: 02 Ocak 1906
Ölüm Tarihi: 18 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Niigata, Japonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 65 Suç Oyuncu 7.4 2,059
1968 62 Dram Oyuncu 6.1 21
1968 62 Animasyon Oyuncu 6.6 2,494

Samuray İsyanı
1967 61 Dram Oyuncu 8.3 14,048
1966 60 Dram Oyuncu 7.2 1,200
1965 59 Fantastik Oyuncu 6.5 320
1964 58 Dram Oyuncu 7.6 511
1963 57 Oyuncu 6.7 332
1963 57 Dram Oyuncu 6.7 232
1963 57 Dram Oyuncu 7.5 20
1962 56 Oyuncu 7.1 13

Harakiri
1962 56 Dram Oyuncu 8.6 68,305
1962 56 Dram Oyuncu 7.2 218
1961 55 Animasyon Oyuncu 6.5 93

Domuzlar ve Savaş Gemileri
1961 55 Dram Oyuncu 7.5 2,578
1960 54 Aksiyon Oyuncu 7.6 312
1960 54 Oyuncu 6.8 412
1960 54 Dram Oyuncu 6.2 143
1959 53 Oyuncu 6.1 16
1959 53 Dram Oyuncu 7.6 91
1959 53 Oyuncu 6.7 91
1959 53 Dram Oyuncu 8.5 9,312
1958 52 Gizem Oyuncu 6.7 93
1958 52 Dram Oyuncu 7.0 42
1956 50 Aksiyon Oyuncu 6.4 111
1955 49 Dram Oyuncu 7.3 109

Oharu'nun Hayatı
1952 46 Dram Oyuncu 8.1 7,626
1952 46 Dram Oyuncu 7.6 857
1951 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 83
1951 45 Oyuncu 7.0 400
1950 44 Oyuncu 6.0 7

Geç Gelen Bahar
1949 43 Dram Oyuncu 8.2 19,235
1949 43 Oyuncu 8.1 23
1938 32 Oyuncu 6.8 181

Kompozisyon Sınıfı
1938 32 Dram Oyuncu 6.9 104
1937 31 Dram Oyuncu 6.7 249
1936 30 Oyuncu 6.0 78
1935 29 Dram Oyuncu 6.7 158
1935 29 Komedi Oyuncu 6.1 120
1935 29 Dram Oyuncu 7.1 253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024