Giriş Kayıt
Kaho Minami

Kaho Minami (59)


Oyuncu

Kaho Minami, 20 Ocak 1964 Hyogo, Japonya doğumlu oyuncu.

Ah Lucy! (2017), Enjeru dasuto (1994), Godzilla (2001), Enfeksiyon (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ocak 1964
Doğum Yeri: Hyogo, Japonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 8.4 9,153
2021 57 Dram Oyuncu    
2019 55 Dram Oyuncu 6.5 169
2019 55 Dram Oyuncu 5.8 43
2018 Oyuncu 6.4 7

Ah Lucy!
2017 53 Komedi Oyuncu 6.8 3,184
2016 52 Dram Oyuncu 6.2 128
2016 Romantik Oyuncu 6.6 24
2014 50 Dram Oyuncu 6.9 810
2014 50 Dram Oyuncu 6.4 17
2012 Dram Oyuncu 7.7 28
2011 47 Dram Oyuncu 7.3 442
2011 47 Komedi Oyuncu 6.7 232
2011 Dram Oyuncu 7.6 59
2010 46 Dram Oyuncu 7.1 172

Gegege'nin Karısı
2010 46 Dram Oyuncu 6.9 47
2007 Oyuncu    
2006 42 Dram Oyuncu 6.8 199

Go Ustası
2006 42 Biyografi Oyuncu 6.1 566

Büyük Yokai Savaşı
2005 41 Macera Oyuncu 6.4 2,545
2005 41 Dram Oyuncu 6.3 93
2005 Oyuncu    

Enfeksiyon
2004 40 Dram Oyuncu 6.0 5,580
2004 Oyuncu    
2002 38 Oyuncu 6.6 16
2002 38 Oyuncu 7.1 48
2002 Oyuncu    

Godzilla
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,290
1998 34 Dram Oyuncu 7.0 245
1997 Oyuncu    
1994 30 Dram Oyuncu 6.6 1,122

The Most Terrible Time in My Life
1994 30 Dram Oyuncu 6.9 394
1989 25 Fantastik Oyuncu 5.8 114
1989 25 Aksiyon Oyuncu 6.4 193
1988 24 Oyuncu 7.3 80
1987 23 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 266
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023