Giriş Kayıt
Dean Miller

Dean Miller (79)


Oyuncu

Dean Stuhlmueller, 01 Kasım 1924 Hamilton, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

"December Bride" (1954) yapımıyla biliniyor.

Dean Miller, 13 Ocak 2004 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Dean Stuhlmueller
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1924
Ölüm Tarihi: 13 Ocak 2004
Doğum Yeri: Hamilton, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 29 Müzikal Oyuncu 6.3 541
1953 29 Komedi Oyuncu 6.0 1,577
1953 29 Romantik Oyuncu 5.6 525
1952 28 Komedi Oyuncu 6.1 265
1952 28 Komedi Oyuncu 5.7 380
1952 28 Komedi Oyuncu 5.9 199
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019