Giriş Kayıt
Ann Miller

Ann Miller (99)


Oyuncu

Johnnie Lucille Ann Collier, 12 Nisan 1923 Chireno, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

1958 yılının Ağustos ayında William Moss ile evlendi. 3 yılın ardından 1961 yılının Mayıs ayında boşandılar.

Denizciler Geliyor (1949), Eğlenceler Perisi (1948), Mulholland Dr. (1999), Öp Beni Kate (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johnnie Lucille Ann Collier
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1923
Doğum Yeri: Chireno, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Oyuncu 7.2 40
2004 81 Müzik Oyuncu 6.7 1,364

Mulholland Çıkmazı
2001 78 Dram Oyuncu 7.9 360,662
2001 78 Komedi 6.3 339
1999 Dram Oyuncu 8.2 8,975
1994 71 Belgesel Oyuncu 7.5 1,713
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,005

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.2 12,147
1976 53 Komedi Oyuncu 4.8 719
1976 53 Belgesel Oyuncu 7.3 2,357
1974 51 Belgesel Oyuncu 7.8 5,220
1971 Biyografi Oyuncu 8.0 801
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,456
1967 Komedi Oyuncu 8.0 3,285
1956 33 Oyuncu 6.1 1,729
1956 33 Komedi Oyuncu 5.6 266
1954 31 Biyografi Oyuncu 6.3 876
1953 30 Müzikal Oyuncu 6.3 859

Öp Beni Kate
1953 30 Komedi Oyuncu 7.0 6,448
1952 29 Komedi Oyuncu 6.2 787
1952 News Oyuncu 4.6 2,254

Brodvey Şenlikleri
1951 28 Müzikal Oyuncu 5.5 569
1951 28 Komedi Oyuncu 5.5 533
1950 27 Komedi Oyuncu 6.1 404

Denizciler Geliyor
1949 26 Komedi Oyuncu 7.3 17,905
1948 25 Komedi Oyuncu 5.2 657

Eğlenceler Perisi
1948 25 Müzikal Oyuncu 7.3 10,271
1946 23 Komedi Oyuncu 5.9 146
1944 21 Komedi Oyuncu 5.7 167
1944 21 Komedi Oyuncu 6.3 157
1940 17 Komedi Oyuncu 5.9 965
1938 15 Komedi Oyuncu 6.0 892
1938 15 Komedi Oyuncu 6.6 5,297

Para Beraber Gitmez
1938 15 Komedi Oyuncu 7.8 26,349
1937 14 Komedi Oyuncu 7.7 8,585
1935 12 Komedi Oyuncu 7.5 1,498
1934 11 Komedi Oyuncu 7.0 1,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023