Giriş Kayıt
Vera Miles

Vera Miles


Oyuncu

Vera Miles, oyuncu.

1956 yılının Nisan ayında Gordon Scott ile evlendi. 4 yılın ardından 1960 yılının Mart ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1960 yılının Temmuz ayında Keith Larsen ile evlendi. 11 yılın ardından 1971 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.Bob Miles ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.Robert Jones ile evlendi.

Sapık (1960), Çöl Aslanı (1956), Kahramanın Sonu (1962), Lekeli Adam (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Belgesel Oyuncu 6.2 1,233
1995 Belgesel Oyuncu 8.5 5,135

Gece Yarısı
1985 Aksiyon Oyuncu 6.4 13,615
1984 Korku Oyuncu 5.6 4,472

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,164

Sapık 2
1983 Korku Oyuncu 6.6 31,024
1983 Dram Oyuncu 6.4 1,892
1982 Dram Oyuncu 4.2 4,279
1982 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 525

Korkunun Gösterisi
1979 Belgesel Oyuncu 8.9 163
1978 Western Oyuncu 8.2 2,564

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,599

Yangın!
1977 Dram Oyuncu 5.2 359
1976 Dram Oyuncu 6.0 442

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.1 876
1974 Aile Oyuncu 5.8 896
1973 Komedi Oyuncu 6.0 723

Ölüm Yarışı
1973 Gizem Oyuncu 5.6 438
1972 Western Oyuncu 5.3 333
1971 Belgesel Oyuncu 7.2 292
1971 Gerilim Oyuncu 6.2 530
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,601
1971 Dram Oyuncu 5.5 179
1970 Macera Oyuncu 6.2 348
1969 Dram Oyuncu 7.0 1,786

Son Hücum
1968 Aksiyon Oyuncu 5.6 13,856
1968 Dram Oyuncu 6.2 439
1968 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,403

Beni Takip Edin!
1966 Dram Oyuncu 7.1 2,606
1965 Dram Oyuncu 6.6 836
1964 Dram Oyuncu 6.1 129
1964 Aile Oyuncu 6.2 402
1962 Western Oyuncu 7.6 3,149
1962 Suç Oyuncu 8.5 5,145

Kahramanın Sonu
1962 Dram Oyuncu 8.1 82,183
1961 Dram Oyuncu 6.6 1,289

Sapık
1960 Korku Oyuncu 8.5 717,338
1960 Komedi Oyuncu 6.7 656
1959 Gizem Oyuncu 6.3 319

F.B.I. Ajanı
1959 Suç Oyuncu 6.5 3,876
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 10,961
1959 Komedi Oyuncu 7.6 338
1959 Komedi Oyuncu 7.6 152
1957 Western Oyuncu 7.5 3,745
1957 Biyografi Oyuncu 6.7 484
1957 Komedi Oyuncu 7.5 276
1956 Suç Oyuncu 6.9 2,570

Son Aşk
1956 Dram Oyuncu 6.8 3,182

Lekeli Adam
1956 Suç Oyuncu 7.4 31,320

Çöl Aslanı
1956 Macera Oyuncu 7.8 96,149
1955 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,340
1953 Dram Oyuncu 6.7 816
1953 Western Oyuncu 6.2 716
1953 Komedi Oyuncu 6.8 431
1952 Suç Oyuncu 6.7 185

Brodvey Şenlikleri
1951 Müzikal Oyuncu 5.5 614
1950 Komedi Oyuncu 6.4 846
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024