Giriş Kayıt
Takashi Miike

Takashi Miike (62)


Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Takashi Miike, 24 Ağustos 1960 Yao, Japonya doğumlu yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı.

Ölüm Provası (1999), 13 Suikastçi (2010), Katil Ichi (2001), Üç Sıradışı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1960
Doğum Yeri: Yao, Japonya
Diğer Bir İsmi: Miike Dokomo
Burcu: Başak
Boyu: 1.64 m
9.5 (22 Oy)
  • Currently 189/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Yönetmen 7.8 58
2021 61 Aksiyon Yönetmen 6.3 57
2021 61 Macera Yönetmen    
2020 60 Aile Yönetmen    

İlk Aşk
2019 59 Komedi Yönetmen 6.7 7,012
2019 59 Dram Yönetmen 2.4 27
2018 58 Dram Yönetmen 5.2 678

Ölümsüz Kılıç
2017 57 Aksiyon Yönetmen 6.7 18,309
2017 57 Aksiyon Yönetmen 5.8 1,766
2016 56 Aksiyon Yönetmen 4.8 3,034
2015 55 Aksiyon Yönetmen 5.5 4,325
2015 55 Dram Yönetmen 6.4 264
2014 54 Aksiyon 6.1 121
2014 54 Korku Yönetmen 6.4 7,093
2014 54 Korku Yönetmen 6.1 1,470

Köstebek Şarkısı: Gizli Ajan Reiji
2013 53 Aksiyon Yönetmen 6.5 1,044

Katil Avı
2013 53 Gerilim Yönetmen 6.2 2,634

Zincirsiz
2012 52 Dram 8.4 1,566,593

Şeytanın Dersi
2012 52 Gerilim Senarist
Yönetmen
6.6 6,401
2012 52 Aksiyon 5.4 1,133
2012 52 Müzikal Yönetmen 6.4 780

Dava Vekili
2012 52 Suç Yönetmen 6.5 2,936
2011 51 Dram Yönetmen 5.8 442

Hara-Kiri: Bir Samurayın Ölümü
2011 51 Dram Yönetmen 7.3 8,697

13 Suikastçi
2010 50 Aksiyon Yönetmen 7.5 66,332
2010 50 Aksiyon Yönetmen 5.9 785
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 237
2009 49 Aksiyon Yönetmen 7.2 5,124
2009 49 Aksiyon Yönetmen 6.0 1,979
2008 48 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.8 428

Düello
2007 47 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.1 15,486
2007 47 Aksiyon Yönetmen 7.0 8,473
2007 47 Komedi Yönetmen 6.3 807
2007 47 Aksiyon Yönetmen 6.1 1,696
2006 46 Belgesel Oyuncu 8.4 29
2006 46 Aksiyon Yönetmen 7.1 568
2006 46 Yönetmen 6.0 51
2006 46 Aksiyon Yönetmen 5.0 178
2006 Korku Yönetmen 6.9 7,356

Aşkın 4.6 Milyar Yılı
2006 46 Dram Yönetmen 6.7 2,057

Otel
2005 45 Korku Oyuncu
5.9 182,999

Büyük Yokai Savaşı
2005 45 Macera Senarist
Yönetmen
6.4 2,545
2005 45 Fantastik Yönetmen 6.3 129

Neighbour No. 13
2005 45 Korku Oyuncu 6.4 1,277

Üç Sıradışı
2004 44 Korku Yönetmen 6.9 20,157
2004 44 Romantik Oyuncu 6.7 563
2004 44 Aksiyon Yönetmen 6.0 4,638
2004 44 Komedi Yönetmen 6.5 3,536

Cevapsız Arama
2003 43 Korku Yönetmen 6.2 18,481

Öküz Kafalı Zebani
2003 43 Suç Yönetmen 6.9 12,247
2003 43 Suç Yönetmen 7.0 448

Evrendeki Son Yaşam
2003 43 Komedi Oyuncu 7.5 11,288
2003 43 Aksiyon Yönetmen 6.8 663
2003 43 Suç Yönetmen 7.0 330
2002 42 Animasyon Oyuncu 5.7 791
2002 42 Suç Yönetmen 6.7 1,659
2002 42 Yönetmen 6.8 223
2002 42 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.9 2,215
2002 42 Aksiyon Yönetmen 6.4 416
2002 42 Komedi Yönetmen 5.6 2,668

Katil Ichi
2001 41 Aksiyon Yönetmen 7.0 57,248

Katakurilerin Sevinci
2001 41 Komedi Yönetmen 7.0 9,568
2001 41 Suç Yönetmen
Oyuncu
6.7 1,127
2001 41 Komedi Yönetmen 6.5 16,438
2001 41 Tarihi Yönetmen 4.7 77

Dead or Alive 2: Runaway
2000 40 Suç Yönetmen 6.7 3,916
2000 40 Suç Yönetmen 6.6 378
2000 Korku Yönetmen 6.8 721

Kayıp Ruhlar Şehri
2000 40 Suç Yönetmen 6.3 2,382

Ölüm Provası
1999 39 Dram Yönetmen 7.1 83,079
1999 39 Suç Yönetmen 6.7 8,305
1999 39 Yönetmen 5.7 351
1999 39 Suç Yönetmen 4.5 360

Ley Lines
1999 39 Suç Yönetmen 6.9 1,704

The Bird People in China
1998 38 Macera Yönetmen 7.4 4,790
1998 38 Komedi Yönetmen 7.1 528
1998 38 Suç Yönetmen 7.0 1,133
1998 38 Suç Yönetmen 4.7 496
1997 37 Komedi Yönetmen 6.0 1,855
1997 37 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.5 418
1997 37 Suç Yönetmen 7.0 2,730
1996 36 Aksiyon Yönetmen 7.0 3,743
1996 36 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.9 174
1996 36 Yönetmen 5.6 79
1995 35 Suç Yönetmen 6.6 2,361
1995 35 Aksiyon Yönetmen 6.4 266
1995 35 Yönetmen 5.3 92
1993 33 Aksiyon Yönetmen 6.0 390
1992 32 Aksiyon Yönetmen 5.2 57
1991 31 Yönetmen Asistanı 6.8 19
1990 30 Yönetmen Asistanı 6.6 555

Kara Yağmur
1989 29 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.9 3,623
1988 28 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 392
1988 28 Yönetmen Asistanı 7.3 80
1987 27 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 408
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023