Giriş Kayıt
Robert Middlemass

Robert Middlemass (86)


Oyuncu

Robert Middlemass, 03 Eylül 1883 New Britain, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu.

(1937) A Day at the Races (1937), (1941) Road to Zanzibar (1941), (1936) Cain and Mabel (1936), (1937) Navy Blue and Gold (1937) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1883
Doğum Yeri: New Britain, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Middlemas | Bob Middlemass | Robert M. Midd
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1946 63 Romantik Oyuncu 6.4 783
1945 62 Komedi Oyuncu 6.2 172
1945 62 Komedi Oyuncu 5.8 115

Cici Kardeşler
1945 62 Biyografi Oyuncu 6.2 805
1944 61 Dram Oyuncu 6.7 553
1944 61 Suç Oyuncu 6.1 39
1944 61 Biyografi Oyuncu 6.4 1,607
1944 61 Suç Oyuncu 5.3 392
1943 60 Dram Oyuncu 6.0 852
1942 59 Aksiyon Oyuncu 5.6 245
1942 59 Dram Oyuncu 6.6 402
1941 58 Komedi Oyuncu 5.7 276
1941 58 Macera Oyuncu 6.7 3,161
1941 58 Komedi Oyuncu 4.8 179
1940 57 Komedi Oyuncu 6.1 384
1940 57 Macera Oyuncu 6.1 323
1940 57 Biyografi Oyuncu 7.3 1,906
1939 56 Komedi Oyuncu 6.5 626
1939 56 Gizem Oyuncu 6.1 484
1939 56 Komedi Oyuncu 6.5 533
1939 56 Dram Oyuncu 5.9 54

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 56 Dram Oyuncu 8.1 116,957
1939 56 Dram Oyuncu 5.9 373
1939 56 Suç Oyuncu 6.7 831
1939 56 Dram Oyuncu 6.0 117
1939 56 Macera Oyuncu 7.0 1,455
1939 56 Komedi Oyuncu 6.5 1,549
1939 56 Dram Oyuncu 6.4 315
1938 55 Gizem Oyuncu 6.6 486
1938 55 Dram Oyuncu 6.3 612
1938 55 Komedi Oyuncu 6.5 1,652
1938 55 Komedi Oyuncu 6.7 2,458
1938 55 Suç Oyuncu 6.6 448
1938 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 526
1938 55 Dram Oyuncu 5.3 550
1937 54 Dram Oyuncu 6.6 624
1937 54 Komedi Oyuncu 7.0 1,518
1937 54 Komedi Oyuncu 7.5 14,018
1937 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 252
1937 54 Western Oyuncu 5.6 125
1936 53 Komedi Oyuncu 6.4 1,943
1936 53 Dram Oyuncu 6.4 58
1936 53 Komedi Oyuncu 5.8 407
1936 53 Suç Oyuncu 6.1 675
1935 52 Suç Oyuncu 6.9 2,072
1935 52 Komedi Oyuncu 7.0 1,339

Suç ve Ceza
1935 52 Suç Oyuncu 6.9 2,055
1935 52 Komedi Oyuncu 6.2 238
1935 52 Komedi Oyuncu 6.4 165
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023