Giriş Kayıt
Lorne Michaels

Lorne Michaels (79)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Lorne Michael Lipowitz, 17 Kasım 1944 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

1971 yılının Ekim ayında Rosie Shuster ile evlendi. 1981 yılının Eylül ayında Susan Forristal ile evlendi.

Kötü Kızlar (2004), Wayne'in Dünyası (1992), Adamım Tommy (1995), Wayne'nin Dünyası 2 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lorne Michael Lipowitz
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1944
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Lorne Lipowitz | Lorne 'Bud' Michaels
Burcu: Akrep
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Yapımcı 6.2 14,134
2023 Komedi Yapımcı 7.2 981
2022 Komedi Yapımcı 7.8 19
2022 78 Belgesel Oyuncu 7.8 178
2022 Komedi Yapımcı    
2021 Aksiyon Yapımcı 7.1 2,617
2021 Komedi Yapımcı    
2021 Komedi Yapımcı 7.3 8,439
2021 Komedi Yapımcı    
2021 Komedi Yapımcı    
2020 Belgesel Oyuncu 7.2 2,768

Vampirler Bronx'ta
2020 76 Komedi Yapımcı 5.7 11,148
2020 Kısa Metraj Yapımcı 5.7 266
2020 76 Komedi Oyuncu 7.5 822

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2019 Komedi Yapımcı 6.5 52
2019 Komedi Yapımcı 7.5 2,727
2019 Komedi Yapımcı 7.1 18,890
2019 Komedi Yapımcı 7.4 9,360
2019 Animasyon Yapımcı 6.5 363
2019 Komedi Yapımcı 7.8 10,832
2018 74 Belgesel Oyuncu 7.4 1,800
2018 News Yapımcı
Oyuncu
5.0 245
2018 Komedi Oyuncu 8.5 3,881
2018 Komedi Yapımcı 7.1 3,223
2017 Komedi Yapımcı 7.4 16,719

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 332
2017 73 Komedi Oyuncu 5.2 18,916
2017 Belgesel Oyuncu 7.9 533

Aptallar Çetesi
2016 72 Aksiyon Yapımcı 5.8 60,173
2016 Komedi Yapımcı 7.2 2,823
2016 72 Komedi Yapımcı 4.8 1,647
2016 Komedi Yapımcı 6.6 1,076
2016 72 Biyografi Yapımcı 6.6 56,782
2015 71 Müzik Yapımcı 8.5 326
2015 Oyuncu 6.4 429
2015 Komedi Yapımcı 8.1 8,024
2015 71 Belgesel Oyuncu 7.4 3,648

Ters Yüz
2015 71 Animasyon 8.1 788,075
2015 71 Komedi Yapımcı 5.6 7,329
2015 71 Belgesel Oyuncu 6.8 368
2015 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.1 2,159
2015 Komedi Yapımcı 7.8 11,114
2014 Komedi Yapımcı 7.1 19,047
2014 Komedi Yapımcı 4.1 2,609
2013 69 Belgesel Oyuncu 6.9 97
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 229

Annemle Yolculuk
2012 68 Komedi Yapımcı 5.8 40,113

Afrika Semaları Altında
2012 68 Belgesel Oyuncu 7.7 539
2011 Komedi Yapımcı 6.5 9,548
2011 Komedi Yapımcı 7.8 23,146
2010 66 Aksiyon Yapımcı 5.6 47,453
2010 Komedi Yapımcı 8.5 969
2009 Komedi Yapımcı 6.7 13,866
2008 64 Komedi Yapımcı 6.0 47,544

Tam Gaz
2007 63 Komedi Yapımcı 6.7 93,639

Yılın Başkanı
2006 62 Komedi 6.2 35,223

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
8.3 132,197

Bira Ligi
2006 62 Komedi 5.9 8,474
2004 60 Komedi Yapımcı 5.8 583
2004 Belgesel Yapımcı 6.9 246

Kötü Kızlar
2004 60 Komedi Yapımcı 7.1 436,695

Bir Konuşabilse
2003 59 Dram 7.7 490,886
2001 57 Dram Yapımcı 6.4 21,932
2000 56 Komedi Yapımcı 5.2 13,831

Aydaki Adam
1999 55 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.4 137,692
1999 55 Komedi Yapımcı 5.2 20,408

Roxbury'de Bir Gece
1998 54 Komedi Yapımcı 6.2 64,403
1996 52 Belgesel 8.2 4,236
1996 52 Komedi Yapımcı 6.9 9,491

Kara Koyun
1996 52 Komedi Yapımcı 6.2 43,750

Adamım Tommy
1995 51 Komedi Yapımcı 7.1 97,533
1994 News Oyuncu 3.2 962
1994 50 Aile Yapımcı 5.8 6,694

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 49 Komedi Yapımcı 6.2 88,234
1993 Komedi Yapımcı 8.2 18,997

Sivri Kafalar
1993 49 Komedi Yapımcı 5.4 58,092

Wayne'in Dünyası
1992 48 Komedi Yapımcı 7.0 171,264
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,088
1987 Belgesel Senarist
Oyuncu
Yapımcı
8.0 65

Üç kabadayi
1986 42 Macera Senarist
Yapımcı
6.5 84,084
1981 37 Komedi Senarist
Yapımcı
7.0 159
1981 News Oyuncu 3.6 2,776
1978 34 Komedi Yapımcı 6.8 121
1978 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.3 6,953
1976 32 Komedi Senarist
Yapımcı
7.7 82
1975 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
Çeşitli
8.0 52,869
1967 Komedi Senarist 8.0 3,669
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film