Giriş Kayıt
Marisa Merlini

Marisa Merlini (85)


Oyuncu

Marisa Merlini, 06 Ağustos 1923 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Pane, amore e fantasia (1953), Il vigile (1960), Pane, amore e gelosia (1954), I mostri (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Marisa Merlini, 27 Temmuz 2008 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1923
Ölüm Tarihi: 27 Temmuz 2008
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 82 Komedi Oyuncu 6.6 649
2001 78 Romantik Oyuncu 6.6 459
2000 77 Komedi Oyuncu 4.3 160
1992 69 Komedi Oyuncu 4.0 156
1985 62 Belgesel Oyuncu 6.1 22
1981 58 Komedi Oyuncu 4.9 483
1981 58 Oyuncu 4.8 177

Yataktaki Sevgili
1981 58 Komedi Oyuncu 6.0 563
1980 57 Komedi Oyuncu 5.7 421
1977 54 Komedi Oyuncu 6.2 63
1976 53 Komedi Oyuncu 4.9 59
1975 52 Oyuncu 4.6 164

5 Deli Harbe Gidiyor
1974 51 Macera Oyuncu 5.5 681
1972 49 Komedi Oyuncu 4.7 33
1971 48 Komedi Oyuncu 5.6 89
1970 47 Komedi Oyuncu 7.1 1,916

Büyük Sessizlik
1968 45 Western Oyuncu 7.7 16,507
1968 45 Oyuncu 5.6 43
1966 43 Komedi Oyuncu 6.6 278
1965 42 Dram Oyuncu 6.8 18
1963 40 Komedi Oyuncu 7.4 2,624
1962 39 Komedi Oyuncu 6.1 106
1962 39 Komedi Oyuncu 5.2 91
1961 38 Komedi Oyuncu 6.4 102
1961 38 Komedi Oyuncu 6.6 721
1960 37 Komedi Oyuncu 7.3 1,449
1960 37 Komedi Oyuncu 5.1 27
1959 36 Komedi Oyuncu 5.8 55
1959 36 Komedi Oyuncu 5.5 27
1958 35 Komedi Oyuncu 6.5 284
1958 35 Komedi Oyuncu 6.0 68
1957 34 Komedi Oyuncu 6.9 349
1957 34 Komedi Oyuncu 6.1 92
1957 34 Komedi Oyuncu 6.9 309
1956 33 Komedi Oyuncu 6.5 71
1956 33 Komedi Oyuncu 6.9 208
1955 32 Komedi Oyuncu 6.9 324
1954 31 Komedi Oyuncu 6.6 793
1953 30 Komedi Oyuncu 6.9 1,918
1951 28 Komedi Oyuncu 4.4 7
1951 28 Komedi Oyuncu 6.2 81
1950 27 Komedi Oyuncu 6.2 232
1949 26 Komedi Oyuncu 6.5 248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023