Giriş Kayıt
Idina Menzel

Idina Menzel


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

Idina Menzel, oyuncu, müzisyen, yapımcı.

Aaron Lohr ile evlendi. 2003 yılının Ocak ayında Taye Diggs ile evlendi. 11 yılın ardından 2014 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Cinderella (2021), Beaches (2017), Manhattan'da sihir (2007), Rent (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Dee
Web Sitesi: |
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 8.1 16
2022 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.1 147
2022 Animasyon Oyuncu 5.6 26,647
2022 Suç Oyuncu 4.5 175
2022 Aile Oyuncu 7.7 42
2021 Komedi Oyuncu 3.6 1,184
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2020 Belgesel Oyuncu 6.8 1,061
2019 Suç Oyuncu 7.4 320,281

Karlar Ülkesi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 195,869
2019 Müzikal Oyuncu 6.4 2,413

Ralph ve İnternet
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 184,188

Karlar Ülkesi: Olaf'ın Macerası
2017 Animasyon Oyuncu 5.7 14,048
2017 Dram Oyuncu 5.3 793
2016 Animasyon Oyuncu 5.6 743

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 17,760
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,090

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 666,242
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390
2009 Dram Oyuncu 8.4 276
2009 Komedi Oyuncu 6.8 155,811

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 217,972
2007 Komedi Oyuncu 6.8 29,136

Aşka Sor
2006 Dram Oyuncu 5.7 10,100
2005 Dram Oyuncu 6.8 56,009
2005 Müzik Oyuncu 7.2 177
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519
2004 Komedi Oyuncu 5.4 179
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634
2002 Komedi Oyuncu 4.9 1,606
2001 Komedi Oyuncu 6.6 17,463
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,401
1998 News Oyuncu 3.0 2,419
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,561
1996 Animasyon Oyuncu 7.4 15,995
1996 News Oyuncu 3.3 933
1994 News Oyuncu 3.2 969
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,328
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 823
1981 News Oyuncu 3.6 2,788
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film