Giriş Kayıt
Alan Menken

Alan Menken (70)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

Alan Irwin Menken, 22 Temmuz 1949 New Rochelle, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, yapımcı.

1972 yılının Kasım ayında Janis Menken ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Disney's Newsies the Broadway Musical (2017), Newsies (1992), (1991) Güzel Ve Çirkin 3D (1991), (2010) Karmakarışık (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alan Irwin Menken
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1949
Doğum Yeri: New Rochelle, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 70 Macera Müzik 7.3 98,727

Güzel ve Çirkin
2017 68 Aile Müzik
Müzik
7.2 242,850
2017 68 Müzikal Müzik 8.5 1,488

Sosis Partisi
2016 67 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 160,824
2015 Komedi Müzik
Yapımcı
Müzik
8.1 13,220

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 63 Macera Müzik
Müzik
5.6 79,945

Kahraman Köpek Jock
2011 62 Animasyon Müzik 4.6 502
2011 Müzik Oyuncu 7.8 94
2011 Oyuncu 6.4 1,479

Karmakarışık
2010 61 Animasyon Müzik
Müzik
7.7 370,482
2009 60 Belgesel Oyuncu 7.7 2,122
2009 60 Belgesel Oyuncu 7.9 670
2008 Oyuncu 6.8 1,419

Manhattan'da sihir
2007 58 Animasyon Müzik 7.0 166,314

Bak Şu Köpeğe
2006 57 Komedi Müzik 4.4 17,268

Yeni Yıl
2004 55 Dram Müzik
Müzik
6.2 8,384

Kahraman İnekler
2004 55 Animasyon Müzik
Müzik
5.4 18,084
2000 Animasyon Müzik 5.6 15,586

Herkül
1997 48 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 185,188

Notre Dame'ın Kamburu
1996 47 Animasyon Müzik
Müzik
6.9 129,221
1995 46 Animasyon Müzik
Müzik
6.7 154,414
1994 Animasyon Müzik 7.3 8,441

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 45 Animasyon Müzik 5.9 24,180

Mikey'le Yaşam
1993 44 Komedi Müzik 5.6 5,041

Alaaddin
1992 43 Animasyon Müzik
Müzik
8.0 327,218
1992 Animasyon Müzik 6.8 3,253
1992 43 Dram Müzik 7.0 17,462

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 42 Animasyon Müzik
Müzik
8.0 394,145
1991 News Oyuncu 6.5 204

Küçük Denizkızı
1989 40 Animasyon Müzik
Müzik
7.6 216,232

Küçük Korku Dükkanı
1986 37 Komedi Müzik 7.0 59,232
- Aile Müzik    
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019