Giriş Kayıt
Francisco Melo

Francisco Melo (58)


Oyuncu, Yapımcı

Francisco Melo, 14 Şubat 1966 doğumlu oyuncu, yapımcı.

40 y tantos (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1966
Diğer Bir İsmi: Pancho Melo
Takma İsmi: Pancho
Burcu: Kova
Boyu: 1.90 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.0 45
2016 Komedi Oyuncu 7.5 49
2015 49 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.5 73
2015 Fantastik Oyuncu 7.6 25
2015 49 Dram Oyuncu 7.0 1,002
2014 Suç Oyuncu 7.7 80
2013 47 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 29
2012 Komedi Oyuncu 7.7 12
2012 Suç Oyuncu 7.4 15
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,270
2011 Dram Oyuncu 8.5 173
2011 Suç Oyuncu 7.4 23
2010 Komedi Oyuncu 7.7 23
2009 Suç Oyuncu 7.7 170
2008 Aile Oyuncu 5.8 37
2007 Dram Oyuncu 5.6 8
2007 Suç Oyuncu 8.0 150
2007 41 Komedi Oyuncu 5.9 141
2005 Komedi Oyuncu 5.6 23
2004 Suç Oyuncu 7.5 54
2004 Aksiyon Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 7.8 89
2003 Komedi Oyuncu 6.8 36
2002 Dram Oyuncu 8.1 80
2001 35 Dram Oyuncu 8.1 145
2000 Komedi Oyuncu 8.0 186
1999 Dram Oyuncu 8.3 132
1998 Oyuncu 8.0 61
1997 Dram Oyuncu 7.7 57
1996 Komedi Oyuncu 8.1 118
1995 Komedi Oyuncu 7.7 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film