Giriş Kayıt
John Melendez

John Melendez (53)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

John Edward Melendez, 04 Ekim 1965 Massapequa, Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

The Tonight Show with Jay Leno (1992), One, Two, Many (2008), (2000) Çılgınlar Ve Sevgililer (2000), (2011) Not Another Not Another Movie (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Edward Melendez
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1965
Doğum Yeri: Massapequa, Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Stuttering John | 'Stuttering John' Melendez | 'St
Takma İsmi: Stuttering John
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 46 Komedi Oyuncu 2.7 1,573
2010 Komedi Senarist 3.7 1,874
2008 43 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.7 792
2008 43 Animasyon Oyuncu 5.4 925
2007 Komedi Oyuncu    
2007 42 Komedi Oyuncu 5.8 84
2004 Animasyon Oyuncu 6.7 2,189
2001 36 Animasyon Oyuncu 6.3 30,011

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 35 Komedi Oyuncu 5.5 129,202

Gizli Noktalar
1997 32 Biyografi Oyuncu 6.9 32,411

Gecenin Baykusu
1997 32 Komedi Oyuncu 5.3 2,954

Boş Kafalılar
1994 29 Komedi Oyuncu 6.1 43,354
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,202
1992 Komedi Oyuncu
Senarist
5.2 9,704
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019