Giriş Kayıt
Fred Melamed

Fred Melamed (66)


Oyuncu

Fred Melamed, 13 Mayıs 1956 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Ciddi Bir Adam (2009), Lying and Stealing (2019), Lady Dynamite (2016), Get on Up (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1956
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 7.5 4,522
2022 66 Dram Oyuncu    
2021 65 Komedi Oyuncu 6.5 2,625
2021 Aksiyon Oyuncu 7.9 329,344

Canavarlar Ligi
2021 65 Animasyon Oyuncu 5.9 7,276
2021 Animasyon Oyuncu    
2020 64 Komedi Oyuncu 7.2 14,177
2020 Komedi Oyuncu 6.0 4,385

Ölü Nöbeti
2019 63 Korku Oyuncu 5.5 2,330
2019 Dram Oyuncu 8.3 104,518
2019 63 Suç Oyuncu 5.4 6,286
2019 Komedi Oyuncu 7.4 6,038

Adaletsiz
2018 62 Aksiyon Oyuncu 6.9 47,738

Beni Satan Casus
2018 62 Aksiyon Oyuncu 6.0 79,086

Yaz Kampı Adası
2018 Animasyon Oyuncu 7.7 1,623
2018 62 Komedi Oyuncu 6.5 95

99. Blok
2017 61 Suç Oyuncu 7.1 68,895
2017 61 Komedi Oyuncu 4.8 2,386
2017 Dram Oyuncu 6.1 5,882
2017 Komedi Oyuncu 7.9 6,125

Uzay Yolcuları
2016 60 Macera Oyuncu 7.0 412,191
2016 Komedi Oyuncu 7.3 3,805
2016 Biyografi Oyuncu 8.4 96,073

Yüce Sezar!
2016 60 Komedi Oyuncu 6.3 137,022
2015 Komedi Oyuncu 7.5 9,011
2015 Komedi Oyuncu 7.4 4,412

Kemik Balta
2015 59 Macera Oyuncu 7.1 104,611

İki Aşk Arasında
2014 58 Komedi Oyuncu 5.7 15,211
2014 58 Komedi Oyuncu 5.6 8,596
2014 58 Biyografi Oyuncu 6.9 25,153
2014 Suç Oyuncu 8.9 377,174
2014 Komedi Oyuncu 7.1 2,811
2013 57 Komedi Oyuncu 5.3 2,238
2013 Komedi Oyuncu 7.0 12,706
2013 Aksiyon Oyuncu 9.5 63,312
2013 Komedi Oyuncu 8.4 322,597

Bir Dünya Ki...
2013 57 Komedi Oyuncu 6.7 32,286
2013 57 Komedi Oyuncu 5.6 30

Diktatör
2012 56 Komedi Oyuncu 6.4 312,673
2012 Komedi Oyuncu 7.4 25,632
2012 56 Komedi Oyuncu 7.1 87
2012 56 Dram Oyuncu 5.6 71
2011 55 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 13
2011 Komedi Oyuncu 7.8 228,177
2010 Oyuncu 6.7 1,818
2009 Suç Oyuncu 8.4 77,302

Ciddi Bir Adam
2009 53 Komedi Oyuncu 7.0 144,478
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 40,878
2004 Belgesel Oyuncu 8.0 234

Hollywoodvari Bir Son
2002 46 Komedi Oyuncu 6.5 27,326
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 46,417
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,927

Kocalar Ve Karıları
1992 36 Dram Oyuncu 7.5 29,820

Gölgeler ve Sis
1991 35 Komedi Oyuncu 6.7 17,466

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.5 2,979

Suçlar Ve Kabahatler
1989 33 Komedi Oyuncu 7.8 58,777

Baska bir kadin
1988 32 Dram Oyuncu 7.2 14,341
1988 32 Dram Oyuncu 5.7 1,714

Radyo Günleri
1987 31 Komedi Oyuncu 7.4 34,505

Şüpheli
1987 31 Suç Oyuncu 6.6 10,781
1987 31 Komedi Oyuncu 5.3 7,270
1987 31 Macera Oyuncu 4.6 11,390

Manhattan Projesi
1986 30 Komedi Oyuncu 6.1 6,358

Misyon
1986 30 Macera Oyuncu 7.4 62,440

Hannah Ve Kız Kardeşleri
1986 30 Komedi Oyuncu 7.8 72,579
1983 27 Komedi Oyuncu 5.2 861
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,487
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023