Giriş Kayıt
Gabriela Medina

Gabriela Medina


Oyuncu

Gabriela Medina, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.6 31
2013 Komedi Oyuncu 5.9 38
2012 Dram Oyuncu 7.4 26,126
2012 Suç Oyuncu 7.4 15
2011 Dram Oyuncu 4.7 301
2011 Komedi Oyuncu 7.7 48
2011 Dram Oyuncu 7.0 16
2011 Dram Oyuncu 5.0 225
2011 Dram Oyuncu 6.9 33
2010 Dram Oyuncu 8.2 49
2009 Korku Oyuncu 6.6 50
2008 Dram Oyuncu 8.8 714
2007 Komedi Oyuncu 6.5 54
2007 Dram Oyuncu 6.9 93
2007 Komedi Oyuncu 6.7 72
2006 Komedi Oyuncu 7.5 312
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 59
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 12,624
2004 Aksiyon Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 6.4 375
2003 Komedi Oyuncu 7.0 31
2001 Oyuncu 6.6 399
2001 Komedi Oyuncu 7.0 65
2000 Dram Oyuncu 7.1 482
1998 Oyuncu 6.2 247
1998 Dram Oyuncu 7.6 18
1997 Macera Oyuncu 7.3 22
1988 Dram Oyuncu 6.5 63
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024