Giriş Kayıt
Simon Meacock

Simon Meacock


Oyuncu

Simon Meacock, oyuncu.

Stairs (2019), (2018) Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları (2018), (2016) Limehouse'un Gizemli Cinayetleri (2016), (2016) La corrispondenza (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Oyuncu 5.5 28
2021 Gizem Oyuncu 6.9 569
2019 Aksiyon Oyuncu 4.0 2,547

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları
2018 Macera Oyuncu 6.5 287,256
2018 Dram Oyuncu 7.9 54,303
2017 Dram Oyuncu 6.2 21,659
2017 Komedi Oyuncu 6.7 535
2016 Dram Oyuncu 6.1 4,556

Limehouse'un Gizemli Cinayetleri
2016 Korku Oyuncu 6.3 22,048
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 1,317
2014 Dram Oyuncu 6.4 1,792
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 114

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.4 161,787
2013 Dram Oyuncu 6.2 373
2010 Suç Oyuncu 7.6 8,168
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 21,014

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 724,805
2003 Biyografi Oyuncu 7.1 2,376
2000 Gerilim Oyuncu 6.0 1,207

Jeanne D'arc
1999 Macera Oyuncu 6.4 67,452
1998 Komedi Oyuncu 6.2 2,679

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 10,439
1985 Dram Oyuncu 4.7 8,624
1984 Suç Oyuncu 6.7 3,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023