Giriş Kayıt
Shane McRae

Shane McRae


Oyuncu

Shane McRae, Gainesville, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Unutma Beni (2014), Sneaky Pete (2015), Gönlümü Çaldın (2013), Rewind (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Gainesville, Florida, ABD
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 8.1 108,761
2022 Dram Oyuncu 7.5 5,961
2021 Biyografi Oyuncu 6.2 10,316
2020 Dram Oyuncu 6.9 235
2020 Romantik Oyuncu 4.9 1,025
2016 Komedi Oyuncu 4.4 857
2015 Suç Oyuncu 8.0 40,930

Unutma Beni
2014 Dram Oyuncu 7.5 143,968

Gönlümü Çaldın
2013 Komedi Oyuncu 6.5 5,411
2013 Suç Oyuncu 7.4 91,778
2012 Dram Oyuncu 7.7 27,587
2012 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,623
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 65,536

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 495,267

Kader Ajanları
2011 Romantik Oyuncu 7.0 271,127
2008 Gizem Oyuncu 4.1 469

Katil Ev
2008 Komedi Oyuncu 4.0 1,509
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 46,481
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,651
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film